Verkkosivut

Tarvitsetko yrityksellesi, yhdistyksellesi tai itsellesi verkkosivut?

Tarjoamme edullisia, moderneja,responsiivisia ja toiminnallisia WordPress-verkkosivuja, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiisi. Suunnittelemme ja toteutamme ne täysin räätälöitynä yrityksesi brändiin ja tavoitteisiin sopiviksi.

Lisäksi varmistamme, että WordPress-verkkosivustosi saa näkyvyyttä hakukoneissa, jotta asiakkaasi löytävät sinut helposti verkossa.

Paketit

Onepager

350 €

Verkkosivut

650 €

Hinnat sisältävät alv.

Käyttöliittymä & hallintapaneeli

Monet verkkosivujen tekijät tai mainostoimistot eivät tarjoa samanlaista käyttöliittymää ja hallintapaneelia. Sen sijaan sivuja muokataan usein sivustoeditoreilla, kuten Elementorilla, Divillä tai muilla vastaavilla työkaluilla, jotka voivat olla käyttäjän kannalta hankalia.

WordPressin hallintapaneeli on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja ymmärrettävä, mikä tekee sivuston päivittämisestä ja muokkaamisesta helpompaa ilman syvällistä teknistä osaamista.

Todella helppo ja simppeli hallinta lisätäksesi sivuilla uusia palveluita, henkilökunnan tietoja, tapahtumia,  tuotteita, valokuvia tai asiakaspalautteita ilman erillisiä lisäosia!

Voit myös aloittaa erilaisten tekstien kirjoittamisen ja tallentaa ne luonnoksena ja voit jatkaa työskentelyä myöhemmin ja julkaista ne vasta kun sinulle sopii.

Hallintapaneeli tarjoaa käyttäjälle selkeän ja järjestetyn tavan hallita sivuston sisältöä. Voimme esimerkiksi jo valmiiksi kategorisoida yllä lueteltuja räätälöityjä ratkaisuja.

Jos haluat myöhemmin lisätä uusia asioita sivustollesi, voit kategorisoida ne helposti ja vaivattomasti tai jopa lisätä uusia kategorioita sivuillesi.

Etuna tälle on myös se, että yhteystietoja, palveluita, tuotteita, listoja, hinnastoja, tapahtumia ja henkilökunnan esittelyä voidaan esittää usealla eri sivulla, mutta niitä hallitaan vain yhdestä paikasta.

Kustomoitua ja oikeasti räätälöityä sisältöä
Täysin kustomoitua ja räätälöityä sisältöä ilman monia erillisiä lisäosia. Olipa kyse tapahtumista, blogista tai palveluista, pystyn räätälöimään juuri teille sopivat ratkaisut esittää sisältöä, jota voidaan hallita helposti.
Kokeile demolla miten hallinta toimii

Demosivusto

Tutustu demoihin sivustolla demosivuja.com

Asiakastyytyväisyys

Tuotan sivut juuri sellaisiksi, kuin haluat. Sivut julkaistaan kun olet täysin tyytyväinen lopputulokseen

Laadukkaat

Laadukkaat ja räätälöidyt nettisivut juuri sinun tarpeisiin.

Käyttäjäystävällisyys

Unohda sivustoeditori sivustot vaan tutustu oikeasti räätälöityihin ratkaisuihin. Hallintapaneeli antaa sinulle paremman tavan työskennellä.

SEO

Hakukoneoptimoidut sivut, jotka löytyvät hakukoneilla!

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika: Mitä nopeammin materiaalia, sitä nopeammin sivut

Verkkosivuston valmistusaika riippuu useista tekijöistä, kuten:

 • Sivujen laajuus: Yksinkertaiset sivut valmistuvat nopeammin kuin monimutkaiset sivustot, joissa on paljon sisältöä ja ominaisuuksia.
 • Materiaalin saatavuus: Mitä nopeammin saan sinulta tarvittavat materiaalit, kuten tekstit, kuvat ja logot, sitä nopeammin voin aloittaa sivujen rakentamisen.
 • Yhteydenpito ja palaute: Tehokas yhteydenpito ja nopea palaute sinulta auttavat nopeuttamaan suunnitteluprosessia.

Yleisesti ottaen verkkosivuston valmistus kestää 2–5 viikkoa.

Annan sinulle tarkemman aikataulun, kun olen keskustellut kanssasi tarpeistasi ja saanut sinulta tarvittavat materiaalit.

Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit nopeuttaa verkkosivustosi valmistumista:

 • Valmistele kaikki materiaalit etukäteen.
 • Ole selkeä ja tarkka toiveissasi.
 • Vastaa nopeasti kysymyksiini ja anna palautetta.

WordPress: Tyylikäs ja responsiivinen ratkaisu verkkosivustollesi

Käytän WordPress-alustaa verkkosivujen luomisessa, koska se tarjoaa lukuisia etuja:

 • Helppokäyttöisyys: Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta verkkosivujen tekemisestä, WordPressin avulla voit helposti luoda ja ylläpitää sivustoasi.
 • Monipuolisuus: WordPress on erittäin mukautettava alusta, jonka avulla voit luoda kaikenlaisia verkkosivustoja, olipa kyseessä sitten yrityssivusto, blogi, portfolio tai verkkokauppa.
 • Responsiivisuus: Kaikki WordPress-teema ovat responsiivisia, joten sivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla, tietokoneista älypuhelimiin.
 • Hakukoneoptimoitu: WordPress on hakukoneoptimoitu alusta, joten verkkosivustosi sijoittuu paremmin hakukoneiden tuloksissa.

WordPressin avulla voin luoda sinulle:

 • Tyylikkään ja ainutlaatuisen verkkosivuston, joka vastaa yrityksesi brändiä.
 • Helppokäyttöisen ja selkeän sivuston, joka tarjoaa käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen.
 • Responsiivisen sivuston, joka näyttää hyvältä kaikilla laitteilla.

Jos haluat tyylikkään ja responsiivisen verkkosivuston, ota yhteyttä  jo tänään!

Lue myös Miksi Wordpress?

Laskutusprosessi on suoraviivainen ja helppo! Kun työ on valmistunut, lähetän laskun sähköpostitse Eezy kevytyrittäjä -palvelun kautta. Tämä varmistaa, että saat laskun kätevästi sähköpostiisi ja voit hoitaa maksun nopeasti ja vaivattomasti.

Hyvän olon kehto
Beauty Minds – Beati Mites oy; Autuaita ovat Lempeät